3gpking adik perpuan Adult chat 1 on 1 interracial


02-Dec-2015 05:00

Fantasi ni memang aku pendam sendiri, takut diceritakan pada Suhana nanti dia fikir ape pulak kan? Aku selalu membayangkan Suhana disetubuhi oleh lelaki tua,india atau mat mat rempit.Aku memang turn on sangat jika Suhana di fuck oleh lelaki2 ni. Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Suhana.Aku sangat menjaga kreadibiliti ku sebagai suami hingga pada 1 kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat bini aku pic batang dia. Mula2 dia agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Suhana pulak yang mintak2 nak kan dildo.Aku amat stim sebenarnya sambil berfantasi bini aku di rogol sekumpulan Mat rempit. Bermula sekadar suka2, aku mula mengajak Suhana menonton video lucah di laptop ku setiap kali ingin berhubungan seks.Aku selalu membayangkan yang dia bersetubuh dengan lelaki lain.Bila berfantasi tu nafsu seks aku jadi membuak-buak.Khairul asyik minta Sue jadi kakak angkat dia, jadi Sue terima la Khairul dengan Lili jadi adik angkat.2 minggu sudah berlalu sejak Suhana di fuck Khairul.Setelah berbincang dengan Khairul melalui Whazup, Aku mengaturkan supaya Khairul men fuck isteriku sekali lagi. Khairul memang bekerja di KL, jadi memang tiada masalah. Aku membuka pintu, dengan wajah tersenyum jahat mereka bersalaman dengan aku. Tapi muka memang gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. Isteriku yang sewaktu itu sedang menonton tv memandang mereka sambil tersenyum kelat.

Program anak angkat tu 2 minggu aje, tapi kami keep contact.Lantas Suhana bersalam sambil mencium tangan Ikram. Bayangkan la, Suhana tu 10 tahun lagi tua dari Ikram, tapi dia yang cium tangan Ikram? Bimbang terjadi early fucking scene, aku mengajak rempit 2 orang tu supaya makan malam dulu sementara menunggu Khairul sampai. Dalam hati aku..belajar la sangat sayang, lepas ni menjerit2 la kau kene fuck dengan budak 2 orang tu…Selesai makan aku mengisyaratkan supaya isteriku mengemas meja.Semasa di depan tv dengan Khairul, terdengar riuh rendah di dapur. Kemudian Suhana datang kepadaku dan Khairul dan memberitahu yang Ikram dan Zaini meraba tetek dia di dapur. terus aku keluarkan kote aku yang tegang di depan tv lantas menyuruh Suhana BJ. Suhana menghisap kote ku dan Khairul berganti-ganti.Aku ada terbaca no fap thread di forum body building. Pancut hanya sebulan sekali bila air mani dah banyak dan full tank. Kami juga semakin jarang berhubungan seks kerana aku semakin busy di pejabat.

Antara kelebihan no fap adalah kita akan horny sepanjang masa. Sejujurnya aku akui, Suhana memang wanita yang amat cantik.Kebanyakan tempat memang dia drive sendiri sorang2.



This marked discrepancy is probably related to several factors, including failure to diagnose cancers, lack of referrals to oncology units, and failure to report them to the Registry.… continue reading »


Read more